Op zaterdags ontvangen wij u graag voor advies bij ons op de zaak of bij Boonstra steenhandel. Maak hiervoor even een afspraak zodat u niet hoeft te wachten. We willen graag iedereen helpen en de tijd gunnen.

Informatiecentrum

Als u onze website verder doorbladert, kunt u lezen (en zien!) wat we zoal voor u kunnen betekenen. Wellicht inspireert het u met nieuwe ideeën. Of vindt u de tijd rijp om contact met ons te zoeken voor hulp en/of advies. Voor wat dit laatste betreft, na een afspraak bent u altijd welkom in ons Informatiecentrum in Burgum.

Onder het genot van een kop koffie/thee in de tropische kas van het informatiecentrum kunt u al uw tuinvragen stellen. Zoals “Wat kost nu een tuinontwerp?”of “Hoeveel ben ik kwijt voor de aanleg van een tuin?”. Maar we geven u ook graag advies over bijvoorbeeld snoeiwerkzaamheden, vijveraanleg en –onderhoud alsmede bemestingszaken etc. Verder hebben we op het buitenterrein een 3-tal voorbeeldtuinen aangelegd, is er een showroom met o.a. tuinmeubelen en –verlichting uit het hogere segment, exclusieve planten en tuinschermen, grote potten en buitenkeukens van gerenommeerde merken.  Tenslotte tonen wij een ruim aanbod aan sierstenen en vertellen u wat u wilt weten over de diverse bestratingsmogelijkheden. Voor de goede orde: de verstrekte informatie kost en verplicht u helemaal tot niets. Integendeel, we zien u graag langskomen!

NB. Het informatiecentrum is wél gesloten tijdens het Hemelvaartweekend en de bouwvakvakantie.

Openingstijden informatiecentrum: op zaterdag op afspraak tussen 10 en 15 uur.