Op zaterdags ontvangen wij u graag voor advies bij ons op de zaak of bij Boonstra steenhandel. Maak hiervoor even een afspraak zodat u niet hoeft te wachten. We willen graag iedereen helpen en de tijd gunnen.

Tuinonderhoud

Na de hoofdstukken tuinontwerp en tuinaanleg komt het aspect tuinonderhoud aan bod. Uiteraard houden wij ons ook hier mee bezig. Want hoe onderhoudsarm een tuin ook mag zijn, eens in de zoveel tijd dient er gesnoeid en bemest te worden. Zo houdt u de beplanting in topconditie en blijft uw tuin verzorgd en het visitekaartje van huis of bedrijf.

Er zijn echter een tweetal momenten dat uw tuin extra aandacht verdient: in november bij het winterklaarmaken van de tuin en in de periode maart t/m mei als de tuin z’n voorjaarsbeurt moet hebben. Beide beurten zorgen ervoor dat de beplanting goed de winter door komt én dat u in het groeiseizoen optimaal van uw tuin kunt genieten.

Steeds meer mensen kiezen ervoor om het jaar rond de tuin door ons te laten onderhouden. Zij sluiten daarvoor een onderhoudscontract met ons af. Daarin wordt het complete onderhoud van de tuin geregeld: van maaien tot bemesten en van snoeien tot herbeplanting van dood materiaal. Efficiënt en, zowel voor particulier als ondernemer in noord-Nederland (Friesland – Groningen), een stuk voordeliger!