Op zaterdags ontvangen wij u graag voor advies bij ons op de zaak of bij Boonstra steenhandel. Maak hiervoor even een afspraak zodat u niet hoeft te wachten. We willen graag iedereen helpen en de tijd gunnen.

Tuinaanleg

Wanneer het complete ontwerp, de begroting en het moment van aanvang van de werkzaamheden door de cliënt zijn goedgekeurd, wordt op het afgesproken tijdstip met de aanleg van de tuin begonnen. Verandering van functionaliteit is doorgaans de reden voor verandering van de tuininrichting. Met als gevolg dat er weer jarenlang van de tuin genoten kan worden. In het verlengde daarvan zal het geen verbazing wekken dat creativiteit en kwaliteit voorop staan: voor de aanleg maken we uitsluitend gebruik van de beste materialen.

Een tuin kan op verschillende manieren, doch steeds conform het ontwerp, aangelegd worden. Met als doel dat het een verlengstuk wordt van woning of bedrijf. Ook een vijver maakt daarvan onderdeel uit. Wist u overigens dat vijvers en waterpartijen altijd mensen aantrekken? En dat het daarom van groot belang is dat deze elementen op een vakkundige en verantwoorde manier worden aangelegd?

Natuurlijk maakt ook de tuinverharding deel uit van het tuinconcept. Daarbij maken wij gebruik van verschillende soorten materialen. Deze worden in een bepaald patroon gelegd. Bepalend voor de soorten materialen is niet alleen het patroon, maar óók de manier waarop ze in harmonie zijn met de beplanting en de sfeer van de tuin.

Tuinadviesbureau heeft al vele zowel kleine en grote projecten op gebied van tuinaanleg in en rondom Friesland en Groningen op haar naam.