Op zaterdags ontvangen wij u graag voor advies bij ons op de zaak of bij Boonstra steenhandel. Maak hiervoor even een afspraak zodat u niet hoeft te wachten. We willen graag iedereen helpen en de tijd gunnen.

Interieur beplanting

Het invullen van een bedrijfsruimte met interieurbeplanting is een uitstekende manier om te zorgen voor een fraaie uitstraling én het creëren van een stuk rust voor zowel medewerkers als bezoekers van uw bedrijf. Uit wetenschappelijk onderzoek is bovendien gebleken dat medewerkers in een ‘groene’ ruimte niet alleen beter presteren, maar ook minder verzuimen door ziekte.

Tuinadviesbureau Michel van Kammen heeft de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan met de mogelijkheden die interieurbeplanting biedt. Zo zoeken we heel zorgvuldig naar die combinatie van potterie en beplanting die het beste past bij het interieur uw bedrijf. En omdat het aanbod van zowel planten als potterie de laatste jaren enorm is toegenomen, zijn de mogelijkheden legio.
Het onderhoud van de interieurbeplanting kunt u met een gerust hart aan ons overlaten. Wij houden nauwkeurig de groeiomstandigheden in de gaten, kijken regelmatig na of er bemesting nodig is en of er gesnoeid of anderszins ingegrepen moet worden. Zo heeft u wél de lusten van een prettig stuk ‘groen’ in uw bedrijf, maar niet de lasten.

Laat u toch al het onderhoud van uw interieurbeplanting aan onze vakmensen over, doe dit dan in combinatie met de beplanting rondom uw bedrijfspand. In dit geval bent u er altijd van verzekerd dat de complete groenvoorziening in een optimale conditie blijft.
Vraag eens naar de mogelijkheden. Of maak een afspraak voor een bezoek aan uw bedrijf, denk daarbij niet alleen aan interieur beplanting Friesland; wij hebben projecten door geheel noord-Nederland.

Zo kunnen we de situatie ter plekke uitstekend beoordelen en u, desgewenst en geheel vrijblijvend,een prijsindicatie geven. Komt u bij ons langs, neem dan eens een kijkje in de showroom in Friesland, waar wij u met plezier een uitgebreide collectie planten, potterie en interieur beplanting laten zien.