Zaterdags aanwezig bij Steenhandel Boonstra van 10-16 uur voor advies van 1 mrt tot 1 okt op afspraak buiten deze tijden

Tuinontwerp

De tuin is het eerste aanzicht van uw woning of bedrijf. Hij benadrukt de uitstraling die u uw pand wilt geven aan de voorbijganger. Daarnaast – en dit is minstens zo belangrijk – moet de tuin ook uzélf een prettig gevoel geven. Wij van Tuinadviesbureau Michel van Kammen zijn er voor om een fraaie tuin – van klassiek tot modern – te ontwerpen en aan te leggen. Deze tuinen kenmerken zich vaak door eenvoudige, maar stijlvolle lijnen, een rustige beplanting en het gebruik van duurzame materialen. Maar natuurlijk houden wij ook terdege rekening met uw wensen, het pand, de ligging van de tuin, de oppervlakte en de afmetingen etc.

Opgeleid in Frederiksoord en met een geweldige passie voor (de aanleg van) mooie tuinen, zijn we met behulp van de computer in staat even creatieve als schitterende ontwerpen op schaal te maken. We maken ze zó, dat u eventueel zelf de aanleg van de tuin ter hand kunt nemen. Verder is het prettig te weten dat de ontwerpen driedimensionaal afgedrukt kunnen worden. Met behulp hiervan of met een fotobewerking schetsen wij u een getrouw beeld hoe uw tuin er over en paar jaar uit zal zien. Het ontwerp kunnen we daarnaast als animatiefilm op het computerscherm presenteren.

Tijdens een eerste gesprek op ons bedrijf wordt het ontwerp besproken en, waar nodig of gewenst, aangepast. Verder is het gebruikelijk en gemakkelijk dat we u een reeks van voorbeeldmaterialen tonen. Dit werkt gewoonlijk zeer verhelderend en zorgt er voor dat u een goed gevoel krijgt over uw toekomstige tuin.

Aansluitend wordt er een beplantingsschema opgesteld. Dit schema is zeer uitgebreid en omvat, naast foto’s, een omschrijving van de beoogde beplanting en alle mogelijke aanvullende informatie. Vanuit dit ontwerp kan, desgewenst, een op maat gesneden offerte voor de aanlegwerkzaamheden worden samengesteld. Na wederzijdse ondertekening is deze offerte voor beide partijen bindend.

Voor het maken en bespreken van een Tuinontwerp bent u van harte welkom bij Tuinadviesbureau in Friesland.