Op zaterdags ontvangen wij u graag voor advies bij ons op de zaak of bij Boonstra steenhandel. Maak hiervoor even een afspraak zodat u niet hoeft te wachten. We willen graag iedereen helpen en de tijd gunnen.

Wat doen wij

Aanleg van de tuin

Wanneer het complete ontwerp, de begroting en het moment van aanvang van de werkzaamheden door de cliënt zijn goedgekeurd, wordt op het afgesproken tijdstip met de aanleg begonnen. Verandering van functionaliteit is doorgaans de reden voor verandering van de tuininrichting. Met als gevolg dat er weer jarenlang van de tuin genoten kan worden. In het verlengde daarvan zal het geen verbazing wekken dat creativiteit en kwaliteit voorop staan: voor de aanleg maken we uitsluitend gebruik van de beste materialen.

Lees meer

Tuinontwerp

De tuin is het eerste aanzicht van uw woning of bedrijf. Hij benadrukt de uitstraling die u uw pand wilt geven aan de voorbijganger. Daarnaast – en dit is minstens zo belangrijk – moet de tuin ook uzélf een prettig gevoel geven. Wij van Tuinadviesbureau Michel van Kammen zijn er voor om een fraaie tuin – van klassiek tot modern – te ontwerpen en aan te leggen. Deze tuinen kenmerken zich vaak door eenvoudige, maar stijlvolle lijnen, een rustige beplanting en het gebruik van duurzame materialen. Maar natuurlijk houden wij ook terdege rekening met uw wensen, het pand, de ligging van de tuin, de oppervlakte en de afmetingen etc.

Lees meer

Tuinonderhoud

Na de hoofdstukken ontwerp en aanleg komt het aspect onderhoud aan bod. Uiteraard houden wij ons ook hier mee bezig. Want hoe onderhoudsarm een tuin ook mag zijn, eens in de zoveel tijd dient er gesnoeid en bemest te worden. Zo houdt u de beplanting in topconditie en blijft uw tuin verzorgd en het visitekaartje van huis of bedrijf.

Lees meer

Interieur beplanting

Het invullen van een bedrijfsruimte met interieurbeplanting is een uitstekende manier om te zorgen voor een fraaie uitstraling én het creëren van een stuk rust voor zowel medewerkers als bezoekers van uw bedrijf. Uit wetenschappelijk onderzoek is bovendien gebleken dat medewerkers in een ‘groene’ ruimte niet alleen beter presteren, maar ook minder verzuimen door ziekte.

Lees meer