Op zaterdags ontvangen wij u graag voor advies bij ons op de zaak of bij Boonstra steenhandel. Maak hiervoor even een afspraak zodat u niet hoeft te wachten. We willen graag iedereen helpen en de tijd gunnen.

Oldekerk, Smedes

< terug naar projecten

We gingen op de koffie bij de familie Smedes en vroegen hoe ze de transformatie van hun tuin hebben ervaren. “We zijn via een zoektocht op internet bij Van Kammen uitgekomen. Op de website zagen we een aantal voorbeelden van eerder aangelegde tuinen. Hier zat zoveel leuks tussen dat onze keuze snel gemaakt was!”

Hoe zag de tuin er eerst uit Frieda? “De tuin was geschikt voor kleine kinderen, met een speeltoestel, trampoline en gras. Na onze dochters 17e verjaardag werd het echt tijd voor wat anders. We wilden graag een tuin met meerdere leuke zitjes en veel beplanting.”

Hoe verliep het proces? “Heel goed! We werden goed geïnformeerd door het team. Het ontwerp hebben we met elkaar gemaakt en Michel voelde goed aan wat we wilden. Harde werkers, die mannen van Van Kammen!”

Waar ben je nu het meest blij mee? “De prachtige beplanting. We hebben nu volop kleur in de tuin! De verschillende zitjes bevallen ook goed. Er is altijd wel een plekje om lekker te zitten, afhankelijk van of je in de zon of schaduw wilt zitten. We brengen nu veel meer tijd door in de tuin en genieten er echt van!”

Wat een mooie woorden van de familie Smedes, bedankt! We wensen jullie nog heel veel plezier van jullie heerlijke tuin.

 

home / portfolio / oldekerk-smedes