Op zaterdags ontvangen wij u graag voor advies bij ons op de zaak of bij Boonstra steenhandel. Maak hiervoor even een afspraak zodat u niet hoeft te wachten. We willen graag iedereen helpen en de tijd gunnen.

Zeecontainers

Doe ’s wat anders met een zeecontainer!

< terug naar Array

Zeecontainers

Het zijn allang niet meer alleen die metalen boxen waarin goederen per schip, spoor of vrachtwagen vervoerd worden. Want de alternatieve gebruiksmogelijkheden van (gebruikte) containers zijn legio.

Want met enig nadenken zul je ontdekken dat ook de ombouw tot een garage, paardenstal, tuinhuisje, bar, kassastation, serre, (tijdelijk) kantoor, pop up store, een zorgunit, stiltecabine, (mobiele) werkplaats, evenementenonderkomen of zelfs de constructie van een complete woning mogelijk is.

Duploblokjes

Het mooie van zulke containers is, dat ze vanwege hun kracht en stevigheid prima gerecycled kunnen worden. Maar óók dat ze verkrijgbaar zijn in verschillende afmetingen, waardoor ze als het ware als Duploblokjes naast en op elkaar geplaatst kunnen worden. Betreft het een meer permanent onderkomen, dan is het aanbrengen van zonnecollectoren een prima optie, evenals het aanleggen van een heus dakterras of een verticale tuin aan de buitenwand(en). Zo creëer je een even milieuvriendelijke als oogstrelende voorziening.

Wilt u ook wel eens weten hoe een oude zeecontainer bij u gebruikt kan worden? Of heeft u er zelfs serieuze belangstelling voor? Neem dan contact op met Michel van Kammen voor een passend ontwerp op maat Bereikbaar via 06 – 5384 1605.

Doe ’s wat anders met een zeecontainer!    

home / portfolio / zeecontainers